Referenties

“Op mijn werk hoorde ik vaak dat ik beter mijn grenzen moest aangeven, maar ik had geen idee hoe dat moest.
Nu zie ik voor het eerst letterlijk een beeld van mijn eigen ruimte en mijn grens. Een beeld waar ik altijd naar terug kan. Het traject met Inge-Lize heeft mij meer gebracht dan andere therapieën.”

A.v.G.

“Inge-Lize zegt wat anderen niet durven zeggen. Zonder dat je je ooit aangevallen voelt.”

R.V.

“Ik had net promotie gemaakt en wilde niet thuis zitten. Inge-Lize zorgde dat dat lukte. Ze was er. Met praktische tips en diepzinnige vragen. Dank je wel.”

S.P.

“Een sessie met Inge-Lize is een traktatie. Zowel individueel als in een groep. Ze is een betrokken en hartelijke professional. Ze begeleidt mensen en groepen verder in hun ontwikkeling of bij blokkades. Ik weet niet hoe ze het elke keer weer doet maar ze is een talent. Ze is gewoon zichzelf. Ik beveel haar van harte aan.”

M.v.V.

“Iemand die zich niet om de tuin laat leiden. Een kei in haar vak.”

L.v.A.

“Inge-Lize weet de kern te raken, stopt niet voordat ze het gevoel heeft dat ze iets te pakken heeft waarmee ze je weer een stukje verder op weg geholpen heeft. Dat doet ze met zo veel integriteit, het voelt zo veilig en los van oordelen, dat er naar boven kan en mag komen wat écht dwars zit. Een klasse apart…”

L.W.

“Het hele traject zit goed in elkaar; het bood wat ik nodig had én werd aangepast aan waar ik behoefte aan had. Dat heeft me veel mooie, waardevolle inzichten gegeven. Ik leerde om naar mijn lijf te luisteren, de grens te accepteren, terug te schakelen en weer verder te gaan. Een burn-out is geen teken van zwakte. Ook was het fijn dat ik tussendoor altijd contact kon opnemen. Als je niet goed in je vel zit, lijkt de periode tussen twee afspraken soms lang. Ook nu het goed gaat met me zou ik nog graag regelmatig met Inge-Lize aan tafel willen zitten. Heel veel dank voor je hulp!!!”

J.v.E.

“Ze luistert tussen de regels door
en stelt precies die vragen die de kern raken.”

A.E.