Coaching

BLUEFIELDS biedt individuele coaching trajecten voor managers met stress gerelateerde klachten zoals slechter slapen, verminderd welbevinden en angst gevoelens.

Uit mijn blog ‘Blijf uit je overdrive’:
Op het eerste gezicht is hij zo’n man waarvan je denkt: die redt zich wel. Tijdens het kennismakingsgesprek kijkt hij me doordringend, energiek, aan, peilend of ik wel voldoende tegenwicht kan bieden. Een autonome control freak, zo omschrijft hij zichzelf. Financieel zo goed als onafhankelijk. Met zijn gezin op één. Hij kijkt om zich heen, leunt zachtjes achterover. “Alleen al hier zijn, is goed.” Het klinkt opgelucht.
“Well-being zien wij als een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer.”

J.v.A.

Wellbeing Academy

BLUEFIELDS ontwikkelde de Wellbeing Academy voor bedrijven tot 100 medewerkers in de regio van Amsterdam.

De Wellbeing Akademie biedt met vijf stresspreventie modules de mogelijkheid om in één keer een stresspreventie beleid neer te zetten. 

De modules raken alle onderwerpen en vaardigheden om medewerkers beter om te leren gaan met spanning en stress. De modules zijn op eigen initiatief en los van elkaar in willekeurige volgorde te volgen.
Als een á la carte programma waarmee ambitieuze, autonoom denkende werknemers een pakket samen stellen dat ze nodig hebben om stressklachten voor te zijn en om duurzaam goed in hun vel te zitten.

Modules BLUEFIELDS Wellbeing Akademie

  1. Herken je stress op tijd  –  blijf uit je overdrive
  2. Time management  –  rust en ruimte in je hoofd, focus op je werk
  3. Target management – laat targets geen stress veroorzaken
  4. Persoonlijke ontwikkeling (niveau A en B)  –  waar krijg jíj stress van en waarom
  5. Stress en je team  –  voor leidinggevenden
  

BLUEFIELDS gelooft in inspireren en informeren.
Ambitieuze, autonome werknemers laat je zelf bepalen welke modules ze nodig hebben om spanning en stress de baas te blijven.

Bel of mail me om door te spreken hoe de Wellbeing Academy voor jullie kan werken.

“Over de urgentie van het onderwerp stresspreventie bestaan geen misverstanden. Over de aanpak wel, je bevindt je snel op privé terrein met dit onderwerp."

L.D.

“Je wil dat iemand die uitvalt weer beter wordt. Of dat nu binnen of buiten de organisatie is. Je laat iemand niet vallen.”

F.D.