Mijn droom is:

dat mensen handelen vanuit eigen kracht en liefde. Waarbij angst slechts de rol van waarschuwing vervult zonder ooit een drijfveer te worden. Dat deze droom alles over mij zegt, klopt. Het vertelt waar ik vandaan kom. Wat ik heb gezien, meegemaakt en geleerd. Uiteindelijk is het naleven van mijn droom mijn eigen grootste angst die ik overwin.

Het raakt me diep als iemand zichzelf voluit durft te zijn, inspirerend en aantrekkelijk wordt omdat hij of zij handelt vanuit kracht. Zijn of haar unieke talenten benut.

Handelen vanuit kracht en liefde met de angsten die daarbij horen is een proces dat individueel start. Als een groep mensen handelt vanuit deze basis ontstaat er verwondering en nieuwsgierigheid naar elkaar in plaats van oordelen en veroordelen. Ontstaat er verbinding, ontstaat er echte sámenwerking, waarmee nieuwe manieren ontdekt worden om grote problemen op te lossen. Angst en wantrouwen werken blokkades op. Zelfvertrouwen, verbinding en verwondering zorgen voor ontwikkeling en verandering. Dat is wat we nodig hebben om de stappen te kunnen zetten die nodig zijn om deze wereld ook voor onze kinderen een prachtige plek te laten zijn.

Daar wil ik, daar kan ik niet anders dan aan bijdragen. Als moeder, als vrouw en als zakenvrouw.

Door een veilige plek te bieden waar je sterker kan worden. Een plek waar je rust, verbinding en vertrouwen vindt. Een plek waar je veilig kan ontdekken wat je belemmert om nog meer op je innerlijke kompas te vertrouwen. Om de onzekerheid te durven trotseren die hoort bij verandering. Nu het tijd wordt voor verandering om deze wereld ook nog voor onze kinderen een prachtige plek te laten zijn.

Inge-Lize Goudriaan

Ouderkerk aan de Amstel, 7 december 2019